Empresa i Iniciativa Emprenedora: Mòbil a l’aula – Esther Querol Castillo

Regalet per als docents qsin-titulo3ue voleu implentar les TIC a les aules!
Aquest curs 2016-17 imparteixo en dos dels clicles aquest mòdul a l’Escola Universitària Formatic Barcelona(EUFB),
demà és el dia de presentació i he volgut compartir un recurs per a tots els professors d’Empresa i Iniciativa Emprenedora de CFGS.

Es tracta d’un divertit qüestionari per fer amb el mòbil i veure quins coneixements previs tenen els vostres alumnes, per un dels primers dies de classe.

Es tracta d’un qüestionari creat des de Kahoot, on el professor utilitza l’ordinador de classe, projectat amb el canó, i els alumnes participen des dels seus mòbils. Les preguntes apareixen a la pantalla del canó i els alumnes a un temps determinat(que pot oscilar entre 10 i 20 segons) han de respondre l’opció que creguin correcta des del seu Smartphone. Després de cada pregunta apareix el rànquing de puntuacions, es més ràpids i que encertin tindran més punts.

Seguiu les instruccions!!!

1er. Entreu a l’enllaç:
https://play.kahoot.it/#/k/53356ecb-9e6e-49ff-8fed-7145a6e9eb12/intro

2on. Cliqueu a Start Now!

sin-titulo

3er. Si voleu que els vostres alumnes participin de forma individual escolliu el mode Classic, i si voleu que participin per equips Team Mode.

4rt. L’aplicació us donarà un codi per als vostres alumnes:

sin-titulo2

5è. Demaneu als alumnes que entrin a https://kahoot.it/ i que introdueixin el codi que us aparegui en la pantalla del canó a la casella Game Pin, deprés que cliquin Enter.

6è. Toca introduir cada participant el seu nom o malnom a Nickname i prèmer a Ok, go!:

sin-titulo3

7è. Comproveu que hi ha apuntats tots els participants. El docent ja podrà donar el tret de sortida prement Start!

Espero que aquest recurs us sigui d’utilitat i aconseguiu que una prova de coneixements previs es converteixi en un esdeveniment divertit i participatiu!

Si teniu alguna consulta o estaríeu interessats en una Master Class, poseu-vos en contacte amb nosaltres: esther.querol@aprenambnosaltres.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *