Les Iniciatives Smart i les destinacions turístiques: El cas de Barcelona – Esther Querol Castillo

El passat 9 de novembre la ponència Les Iniciatives Smart i les destinacions turístiques: El cas de Barcelona ,desenvolupada per l’Ester Noguer i l’Esther Querol, va ser presentada al Smart Tourism Congress Barcelona que va tenir lloc al CETT per l’Esther Querol. Aquesta col·laboració entre les dues turistòlogues a donat lloc a una nova línia d’investigació al Grup de Recerca per l’Anàlisi i la Planificació del Turisme(GREPAT) de l’EUFB, on amb la col·laboració d’altres docents investigadors s’aprofundirà en cóm les Iniciatives Smart beneficien a la població local i fan del turisme una activitat econòmica més sostenible.

Programa del congrés

Accès a la presentació de la ponència

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *