Qui som?

eqc14197c2

Jesús Palomar i Baget

La meva formació, feina, vocació i il·lusió és el servei públic, després de treballar uns anys al sector privat vaig trobar que el sector públic era un lloc il·lusionant on treballar per la societat.

Sóc politòleg i fa uns quants anys que diuen que sóc un tecnòleg a l’administració pública. També diuen que m’he convertit en un expert en xarxes socials, cloud computing i tot aquest munt d’eines que formen part del que anomenen 2.0 i d’això tinc moltes hores de docència a diferents institucions i molts articles acadèmics.  També sóc professor de la Universitat de Barcelona i de la Universitat Oberta de Catalunya.

wordpress twitterlinkedinprezi

eqc0982c63

Esther Querol Castillo Linkedin

Sóc docent i estic interessada en treballar col·laborativament per a la renovació dels processos pedagògics amb la utilització de les xarxes socials i les noves tecnologies, crec en la vocació, en el desenvolupament de les capacitats docents i en l’aprenentatge continu.

Sóc especialista en Turisme des de diferents vessants, durant molts anys he treballat al sector (hotels, restaurants i altres equipaments turístics) i gràcies a aquesta experiència i la meva vocació docent ara sóc profe de Turisme i a més des de fa uns mesos sóc Guia Oficial per la Generalitat de Catalunya.  També col·laboro amb el mitjà de comunicació Hosteltur

wordpress twitterlinkedin